Personlig liv

Takk for sist!

Nå begynner det å bli en stund siden..

Jeg har vært bortreist en stund, så det er en av grunnene. Den andre er at jeg har tenkt på å legge blogginga på hylla. Jeg har ikke hatt tid eller overskudd til blogging den siste tiden. Og jeg har helt ærlig, ikke funnet den store motivasjonen heller.

Men når jeg ser at så mange er innom og titter på tross av at jeg ikke har blogget på flere måneder, så får jeg litt dårlig samvittighet. Derfor ville jeg bare komme med en liten oppdatering.

Det går bra her. Jeg kom hjem for noen uker siden etter å ha vært ute og reist i Asia.

Jeg tenkte at før jeg starta i ny jobb, trengte jeg en lang ferie. (Det hadde jeg helt rett i!). Jeg bestilte en backpacking tur. Noe jeg aldri har prøvd før, så det i seg selv var jo bare veldig spennende (og litt utenfor min komfortsone). I tillegg til at jeg skulle ut å reise sammen med 14 andre mennesker jeg aldri hadde møtt før.

Jeg pakket en sekk på 11 kilo (med andre ord; du dropper hårsprayen og krølltanga på en slik tur 🙂 ) og reiste alene ned til Saigon, hvor jeg møtte gjengen som ble mitt reisefølge på turen, inkludert lokal guide.

Vi reiste gjennom Vietnam, Laos og Thailand. Vi var innom Saigon, Nha Trang, Hoi An, Hue, Halong Bay, Hanoi, Vientiane, Vang Vieng, Luang Prabang, Chiang Khong, Chiang Mai, og Hong kong. Det har vært litt av en opplevelse! Og mye reising, vi reiste stort sett annenhver dag, og det var full rulle fra morgen til kveld, så det var mye inntrykk og fordøye. Men vi skulle jo få med oss alt som de forskjellige stedene hadde å by på. Kort oppsummert; Soling, bading, båtturer, blant annet en to dagers båttur opp Mekong river, jeg har snorklet i det vietnamesiske hav, vært på kajakkpadling i Halong Bay, kokkekurs i Hue, besøkt (mange) templer, utflukter (overalt), sykkelturer, fjellklatring, grottevandring, badet i laguner, besøkt vannparker, bjørnepark, krigsmuseum, kosa med tigerunger, ridd på elefanter, matfestival, shopping, spa, festing, feiret jul for første gang i utlandet, møtt masse herlige mennesker og spist masse god mat!

Turen var helt fantastisk! Og det fristet helt klart til gjentakelse. Jeg kommer til å pakke sekken å reise ut på tur igjen! Hvis du vil lese litt mer om turen, finner du den her.

Jeg har så mange bilder, at det er vanskelig å velge bare noen, jeg kunne lagt ut sider opp og sider ned. Men her er et lite bildedryss.

Når det kommer til blogginga, så vet jeg ikke om jeg kommer til å fortsette. Jeg skal kjenne litt på det. Jeg kan oppdatere facebook-siden min litt oftere; legge ut tips til trening, kosthold, oppskrifter, iherb-favoritter, produktanbefaling, tips om kurs/eventer etc. (du finner den her).

Beklager at jeg ikke har svart på mail (og kommentarer her). Til dere som spør om kosthold – og treningstips; les litt på bloggen, jeg har skrevet masse her.

Til dere som lurer på om dere kan låne oppskriftene (og/eller bildene) mine; ja, det er helt i orden. Det gleder meg å høre at dere finner de fristende. Men hvis dere legger de ut på andre blogger, nettsider o.l. så ønsker jeg at dere informere om at dere har lånt de av meg.

Hej så lenge! 🙂

You Might Also Like

Forrige innlegg
Neste innlegg

24 Comment

 1. Reply
  Mjuuugly
  30. januar 2013 at 21:36

  Å herregud, FOR en tur det må ha vært! Vil gjerne høre mer om denne turen, den må ha vært en drøm!!

  1. Reply
   Hege
   5. februar 2013 at 20:36

   En veldig innholdsrik tur ja, så har mye mer jeg kan fortelle om, blir sikkert et bildedryss til 🙂

 2. Reply
  Tina :)
  30. januar 2013 at 22:50

  Virker som en helt fantastisk reise! Og håper virkelig du finner motivasjonen igjen, elsker bloggen din 🙂 Hvis ikke får du ha masse lykke til med kosthold, trening, jobb og alt annet i livet! Du er en super inspirasjon!

  1. Reply
   Hege
   5. februar 2013 at 20:37

   Tusen takk Tina, veldig hyggelig å høre! 🙂

 3. Reply
  Juni
  31. januar 2013 at 08:12

  Å Hege,vær så snill, ikke slutte å blogge! Jeg har vært innom å sett etter deg nesten hver dag. Er så glad i bloggen din! Du har inspirert meg så mye, treningstipsene, oppskriftene, turene dine, deg og Lily, og alt du skriver om. Du skriver så fint! Jeg håper virkelig du finner motivasjon igjen <3
  Reisen ser helt fantastisk ut, for et minne for livet! Kjempefine bilder 😀

  1. Reply
   Hege
   5. februar 2013 at 20:43

   Så fin tilbakemelding, det varmer veldig! tusen takk! Det gleder meg å høre at jeg kan være til hjelp 🙂 Jeg har hatt mye å gjøre nå som jeg har starta i ny jobb. Og dagene virker så mye kortere i denne mørketida.. men jeg får sikkert ånden over meg igjen, slik tilbakemelding hjelper i alle fall på! 🙂

 4. Reply
  Mia
  31. januar 2013 at 12:18

  Du skal vite at du og blogen din er en stor medvirkende faktor til at jeg lever et sunnere liv i dag. Jeg håper du ikke legger den helt ned, og fortsetter å inspirere oss som du har gjort! 🙂
  For en herlig reise, den fortjente du! lykke til i ny jobb 🙂

  1. Reply
   Hege
   5. februar 2013 at 20:45

   Jeg blir så glad når jeg hører slikt <3 tusen takk! Reisen var helt fantastisk ja, skulle vært på blåresept! ^^

 5. Reply
  Ragnhild
  31. januar 2013 at 18:27

  For en fantastisk tur du har vært på Hege!! Det var nok veldig spennende og deilig!!
  Jeg håper du ikke avslutter bloggingen, du har alltid så fine innlegg!
  Klem

  1. Reply
   Hege
   5. februar 2013 at 20:46

   Takk søte Ragnhild, håper alt står bra til med deg! 🙂

 6. Reply
  Betina
  4. februar 2013 at 15:40

  Den turen så da veldig opplevelses rik ut, så heldig du har vært.
  Jeg håper også du orker å blogge igjen.

  1. Reply
   Hege
   5. februar 2013 at 20:47

   Et minne for livet! 🙂

 7. Reply
  Bente R.
  4. februar 2013 at 22:03

  Hei igjen ! Koselig at du er innom her også. Høres som en eventyrlig reise, noe bildene også tyder på….
  Men savnet du ikke Lily, hvordan klarte du å reise fra henne, så lenge ?
  Takk for turen i ord og bilder. 🙂

  1. Reply
   Hege
   5. februar 2013 at 20:50

   Hei Bente, jeg savna Lily ja, har aldri vært så lenge borte fra henne. Men jeg hadde forberedt meg på det. Jeg skulle kose meg i ferien min, og jeg visste at hun hadde det bare fint hos søstra mi, vi prata jevnlig. Men jeg skal innrømme at siste uka felte jeg noen tårer.. Jeg greide ikke prate eller tenke på henne uten å begynne å gråte. Så gjensynsgleden var stor! 🙂

   1. Reply
    Bente R.
    5. februar 2013 at 21:55

    🙂 Synes jeg ser dere, i den lykkerus’n når dere traff hverandre igjen…. 🙂
    Hunden er jo vår beste venn.
    Skal du lage/ legge ut forslag til fastelavensboller ? Det er mitt første vårtegn her…
    Ønsker deg gode dager med Lily

    1. Reply
     Hege
     12. februar 2013 at 19:21

     Det har jeg ikke tenkt på, men det var jammen en god ide du! 😉

 8. Reply
  Marit
  5. februar 2013 at 13:58

  Hei!
  jeg har nettopp oppdaget bloggen din da jeg googlet om sennepsfrø. Og for en herlig blogg du har! Er veldig opptatt av yoga og meditasjon, og ser at du har vært på yogareise. Tenkte å reise selv, men ser at jeg bør ha vært på kurs først, stemmer det?
  Takk for de gode tipsene dine fra IHERB også. Jeg er ganske fersk med å bestille derfra. Og rå-kaken din med avacado….mmmm
  Skjønn liten hund du har også!
  Klem fra Trondheimsdame som jobber på Biblioteket

  1. Reply
   Hege
   5. februar 2013 at 20:56

   Hei Marit, takk og takk 🙂
   Den reisen jeg var på var mer rettet til mindfulness og meditasjon. Vi praktiserte yoga, men ikke i på så måte som jeg tror du tenker på. Det var mer meditativ – dyp avslapning. Hvis du skal delta på en slik reise med Ivar Vehler, så må du ha gjennomført et av hans kurs ja. Det var en fantastisk fin og lærerik reise! 🙂

 9. Reply
  Benedikte - Frøken BitterSøt
  10. februar 2013 at 20:09

  For noen fantastiske bilder!! Ser ut som en utrolig tur og et minne for livet! Jeg har selv bodd i Sør-øst Asia og reist en del runt i regioen, og fikk litt «hjemlengsel» av å se på bildene dine! 🙂
  Håper du finner bloggelysten tilbake, du har så fine og inspirerende innlegg! Men noen ganger er det godt med en pause også, kanskje lysten kommer igjen etterhvert?
  klem

  1. Reply
   Hege
   12. februar 2013 at 19:23

   Ja, det forstår jeg godt. For et herlig sted! 🙂
   Jeg håper på det, godt med en pause inni mellom i alle fall. Klem tilbake 🙂

 10. Reply
  Grethe
  13. februar 2013 at 09:48

  Hyggelig å se deg igjen 😉 ser ut som du har hatt det strålende!!! Håper du fortsetter bloggen, men forstår om man blir lei. Lykke til videre og i ny jobb uansett hva du bestemmer deg for. Takk for en inspirerende blogg så langt!

  1. Reply
   Hege
   16. februar 2013 at 12:53

   Takk selv Grethe <3

 11. Reply
  Renate
  13. februar 2013 at 19:11

  Ah, høres og ser ut som en herlig tur 😀
  Godt å høre nytt fra deg!

  1. Reply
   Hege
   16. februar 2013 at 12:53

   🙂

Legg igjen en kommentar

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.