Livsstilsendring

Stress ned, vær mer tilstede og nyt livet!

Stress og fysiske plager går hånd i hånd.

Det er mange helseplager som nå kan knyttes til stress. Og gå rundt med forhøyet kortisolnivå i kroppen over lengre tid, svekker immunforsvaret ditt og tapper deg for krefter. Og du blir dermed mer utsatt for helseplager og sykdom. Hjertesykdommer, infeksjoner, diabetes, stoffskifteproblemer, manglende sexlyst, angst og depresjon for å nevne noen.

Kroppen sier i fra, men vi overser ofte disse signalene.

Kroppen har en finurlig måte å gi beskjed når den blir overbelastet. Og det er derfor viktig at du er oppmerksom på symtopmer som kan være forårsaket av stress;

Hodepine, sterke menssmerter, magesmerter – Det kan selvsagt være andre årsaker til disse symptomene. Men det er også typiske tegn på stress. Når man går rundt og stresser, spenner man ubevisst muskler, man puster ikke godt nok, blodgjennomstrømningen fungere ikke optimalt. Og det igjen kan føre til fysiske smerter.

Hjertebank, kan være stressrelatert. Når man stresser går kroppen i «overlevelsesmodus» da den tror at det er fare på ferde. Hjertefrekvensen øker, man kan oppleve kortpusthet, skjelvinger og forstoppelse.

Akneutbrudd – Stress øker produksjonen av stresshormoner som adrenalin, noradrenalin, kortisol og testosteron i binyrene, som igjen øker talgproduksjonen, så kviseutbrudd hos voksne mennesker kan ofte være tegn på stress.

Tretthet/ dårlig søvn. Når man ikke greier å gi slipp på tanker, blir man gjerne liggende våken og gruble i stedet for å sove.

Dårlig humør/ aggresjon/ uppmerksom/ glemsomhet; Lar du deg provosere lett? Blir du fort irritert? Krangler du med mennesker rundt deg? Følger du ikke med når de rundt deg prater med deg? glemmer du hva du skal gjøre? Et klart tegn på stress og lite tilstedværelse.

Appetitten. Man trenger ikke nødvendigvis få økt appetitt, men man spiser gjerne mer for å dempe vonde følelser. Eller man kan oppleve redusert matlyst.

Hypnose kan hjelpe deg til å takle stress i hverdagen på en bedre måte. Når du tillatter kroppen og sinnet og roe ned, vil stresshormonet reduseres og du gir kroppen din anledning til å restituere seg selv.

I dette lydfil programmet vil du vil lære enkle avspenningsteknikker som gir deg en større indre ro og balanse, du vil lære hvordan du kan være mer tilstedet, og tenke klart i stressende situasjoner og i hverdagen generelt. Slik at du kan senke skuldrene, bli mer effektiv og nyte de små øyeblikkene livet består av.

Hvordan fungere programmet? Det lastes ned til PC eller mobil. Og det anbefales at du lytter til det daglig i 3 uker (Eller så ofte du har anledning). Og deretter ved behov. Det er en guidet lydfil, så alt som kreves av deg er at du lytter til det.

You Might Also Like

Forrige innlegg
Neste innlegg

2 Comment

 1. Reply
  RisRosOgKlaging
  1. mai 2017 at 08:16

  Høres svært spennende ut. Men jeg lurte på om det er mulig å få høre en liten bit av lydfilen før man eventuelt kjøper den? Jeg har kjøpt meditasjons lydfiler før og angret i etterkant for personen som snakket gjorde meg stresset :S Det er veldig dumt.

  Håper du får en kjempefin uke 🙂

  1. Reply
   Hege
   1. mai 2017 at 10:01

   Hei! Jeg har ikke prøve av denne lydfilen. Men du kan laste ned gratis guidet mindfulness meditasjon her:
   https://dinhypnoseklinikk.leadpages.co/mer-glede-og-overskudd/
   Da får du i en «smakebit» av mitt toneleie. Jeg ser hva du sier, men kan bekrefte at jeg har fått veldig gode tilbakemeldinger på lydfilene. Både at stemmen er behagelig og musikken er beroligende. Siden jeg har hatt veldig fokus på akkurat det.
   Takk og ha en riktig så fin uke du også 🙂

Legg igjen en kommentar

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.