Personlig liv

Sterk og smidig med yoga

Jeg har begynt på nytt yogakurs på Zenityoga her i Trondheim. Dem tilbyr forskjellig kurs, alt i fra yoga base, vinyasa, ashtanga, integral yoga, restorativ yoga. Kurs for tennåringer, gravide etc. Du kan faktisk få privat time også, hvis du ønkser det. Dem har et bra utvalg. Jeg har kjøpt meg klippekort på 12 ganger. Jeg synes det er veldig praktisk. Da binder jeg meg ikke til faste timer, og jeg kan prøve litt forskjellig av dem kursene dem har.

Jeg har startet med integral yoga. Jeg var spent på denne klassen, og forventet meg at det kunne bli litt kjedelig. Men tvert i mot. Timen går rolig for seg. Men man får virkelig trent styrke her. Jeg var der i går, og er stiv som en stokk i dag. Og det pleier ikke jeg å være etter jeg har trent yoga. Så jeg har virkelig fått brukt muskler jeg ikke har brukt på ei stund. Øvelsene utføres i rolig tempo, men vi utfordres samtidig på at stillingen holdes lengre. Jeg synes denne klassen er veldig bra. God trening for balanse, smidighet og styrke. Samtidig som vi lærer fine avspenningsteknikker.

Integral yoga går ut på å utføre øvelsene i et rolig og meditativt tempo. Samtidig som det er stor fokus på pust og tilstedeværelse.

Jeg har tenkt å prøve flere klasser etterhvert.

Prisene her varierer litt. Du kan kjøpe et fast kurs til 800 kr. Som går en gang i uken over 5 uker. Du kan gå en gang i uka, eller så mye du vil i løpet av en uke, gjennom semesteret – alt fra 1900 kr til 3700 kr.  Eller du kan kjøpe deg klippekort; 6 ganger for 800 kr. 12 ganger for 1500 kr. Du finner oversikt over kurs og priser her.

~Blessed are the flexible, for they shall not be bent out of shape.

You Might Also Like

Forrige innlegg
Neste innlegg

4 Comment

 1. Reply
  bente
  4. februar 2011 at 19:42

  Jeg har også begynt på Zenit 🙂 Dette er første gangen jeg er med på Yoga, så har meldt meg på base. Men var med på en integral time for å prøve, det virka veldig bra 🙂

 2. Reply
  Hege
  5. februar 2011 at 16:23

  Så morsomt da, kanskje vi ses en gang 🙂

 3. Reply
  Silje Silje
  5. februar 2011 at 16:49

  Jeg har også begynt på Zenit 🙂 Går mest på Restorativ, men også på integral. Kanskje vi sees 🙂

 4. Reply
  Hege
  6. februar 2011 at 12:31

  Skal prøve ut flere timer etterhvert, så kan godt hende vi møtes ja, hadde vært koselig 🙂

Legg igjen en kommentar

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.