Glutenfri, Laktosefri, Livsstilsendring, Middagstips, Rå kaker/desserter m.m., Rå mat, Spis bedre - lev bedre!, Vegetarmat

Spis bedre – lev bedre!

Kostholdet påvirker helsen, humøret og livskvaliteten vår i veldig stor grad. Et sunt kosthold er et kosthold som ikke fører til, men forebygger kroniske sykdommer. Dette gjelder i stor grad livsstilssykdommer som diabetes type to, fedme, hjerte – og karsykdommer og kreft.

At mye av matvarene en får kjøpt i butikken i dag er fullpakket av sukker, salt, sprøytemidler og kunstige tilsetningsstoffer er vel ikke noen overraskelse? Produsenten har ikke fokus på næringsrik og fersk mat, det tjener de ikke penger på. Det de tjener penger på er at varene får stå i butikken lengst mulig. Det vil si at da må de tilsette e-stoffer, sprøytemidler og konserveringsmiddel for at de skal holde seg ”fersk” så lenge som mulig. Og det er forbrukerne det går ut over.

Jeg er veldig opptatt av kosthold. Jeg spiser mest mat i sin rene og naturlig form, og for det meste økologiske produkter. Utvalget her til lands er ikke det beste, men det er heldigvis noen butikker som har fått større fokus og bedre utvalg av økologiske råvarer.

I tillegg er jeg stor fan av «Raw food». Denne maten er ubehandlet og heller ikke varmebehandlet på mer enn 42 grader. Dette gjør at råvarene beholder det maksimale av næringsstoffer, vitaminer, mineraler og energi, den er ikke kokt eller stekt. Maten er altså levende. Vi tar lettere opp næringsstoffene i maten, den er lettere fordøyelig og enzymopptaket er maksimalt.

Det er mange som synes det kan være utfordrende å legge om kostholdet, da de simpelthen ikke vet hvor de skal begynne, eller at de ikke føler seg trygg nok på kjøkkenet. Jeg har derfor samlet mine sunne, slankende og aldeles nydelige oppskrifter i denne e-boken. Oppskriftene består av mat i sin rene og naturlig form.

  • Boken er fullspekket av raw food og masse raw kaker og godis, som du kan nyte med god samvittighet!
  • Enkle oppskrifter som gjør at alle kan lykkes på kjøkkenet.
  • Allergivennlig og sunn mat. Helt fri for gluten og laktose. Ingen kunstige tilsetningsstoffer eller raffinert sukker.
  • Måltider som metter og slanker kroppen, og gir deg masse energi!
  • Økologisk egg brukes i noen få av oppskriftene, ellers består oppskriftene av ren og naturlig plantebasert kost.

Det er egentlig ganske enkelt;

Spiser du bedre – lever du bedre!

E-boken kan kjøpes HER. Du får direkte tilgang til nedlastning ved kjøp.

God fornøyelse! 🙂

You Might Also Like

Forrige innlegg
Neste innlegg

Legg igjen en kommentar

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.