Livsstilsendring

Røyk – og snusfri med hypnose

At røyking er meget skadelig for helsa er noe alle vet. Røykere har en tendens til å lukke øynene og ingorere det faktum siden det tar fra dem gleden av røyke. Jeg skal ikke lage et langt innlegg om hvor farlig røyking er. Det kan du lese mer om HER hvis du ønsker. Samme med snus, det er også langt mer helseskadelig enn man har trodd. Det kan du lese mer om HER.

I hypnose kommer jeg ikke med masse skremselspropoganda om hvor farlig røyking er, fordi hadde det alene fungert – Så hadde vi ikke hatt noen røykere.

Men hvis du er lei mislykkede forsøk på å slutte. Bekymret for helsen din, bekymret for lommeboken din. Lei av å planlegge dagen din rundt røyking og samtidig lukte som et askebeger. Eller at du har merket at aldringstegnene har dukket opp tidligere enn forventet. Så er det absolutt hjelp å få.

Hypnose er den mest effektive måten å slutte å røyke eller snuse på.

En del av deg vet at du burde slutte å røyke, men en annen del av deg lar deg simpelthen ikke gi slipp på sigarettene. Den delen av deg som ikke lar deg gi slipp, er ditt ubevisste sinn. Den delen som styrer ditt trossystem og handlingsmønstre. Problemet er at du kan ikke endre ditt ubevisste tanke – og handlingsmønstre gjennom tvang eller viljestyrke. Det er derfor røykere som bruker ”Viljestyrkemetoden”, feiler gang på gang.

Gjennom hypnose får vi tilgang til ditt ubevisste sinn. Vi vil skånsomt og effektiv endre dette trossystemet ditt, og vi vil fjerne triggere og assosiasjoner du har til skapt i forhold til sigaretter. Nikotinet er ikke problemet, røyking er en psykologisk avhengighet.

Du vil ikke trenge å erstatte sigaretter med hverken mat, plaster, tyggegummi eller andre substanser. Du vil få enkle og meget effektive mestringsverktøy, slik at det blir enkelt å stumpe sigaretten for godt. Vi vil få ditt bevisste sinn og ditt ubevisste sinn til å samarbeide – Og det er oppskriften på suksess!

Dette nettbaserte programmet en delt opp i 3 moduler og går over 2 uker, men du vil allerede være røykfri etter 7 dager. Du vil få en introduksjonsvideo, guidede hypnosefiler og hjemmeoppgaver til direkte nedlastning. Dette gir deg muligheten til å starte den dagen det passer best for deg, og du kan gjennomføre programmet i din egen stue.

Fordelene ved å slutte å røyke er mange:

 • Tenk bare på hvor mer frisk og energisk du vil føle deg når du slutter å inhalere disse kreftfremkallende giftstoffene ned i lungene dine.
 • Tenk bare på hvor mer lykkelig og trygg du vil føle deg ved å vite at du har forlenget livet ditt med flere år om ikke flere tiår.
 • Tenk bare på at du nå skal bremse aldringsprosessen og at huden din vil se så mye friskere og yngre ut.
 • Tenk hvor godt mat og drikke vil smake når smakssansene dine forbedres.
 • Tenk bare på hvor deilig den følelsen av å ta tilbake kontrollen i livet ditt vil være.
 • Tenk på alle pengene du vil spare, som du kan bruke på så mye annet fornuftig.

Og fordelene ved å slutte snuse er også mange:

 • Tenk bare på hvordan sjansen for å få kreft i spiserør og buksputtkjertel reduseres.
 • Tenk bare på hvor mye bedre munnhygiene du vil få og ikke minst slippe misfargede og gule tenner.
 • Tenk bare på at blodtrykket ditt vil gå tilbake til normalen, og faren for hjerteinfarkt synker.
 • Tenk bare på alle pengene du vil spare, som du kan bruke på noe mye mer fornuftig.
 • Tenk hvor deilig det vil føles å ta tilbake kontrollen i livet sitt, og slippe å være nikotinavhengig.
 • Og la oss innse det. Det er ingen som ser kul ut med en stor snusklump under leppa.

Program for røykeslutt finner du HER.
Program for snusslutt finner du HER.

You Might Also Like

Forrige innlegg
Neste innlegg

Legg igjen en kommentar

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.