Iherb favoritter

Stram opp og rens kroppen med tørrbørsting

Har dere startet det nye året med detox? Grønn juice, mindre bearbeidet mat, mindre kjøtt, kuttet kaffe, grønn te, sitronvann osv. Bra! Men jeg har et annet godt tips til hvordan dere effektivt – og enkelt, kan rense kroppen på egenhånd. – Med tørrbørsting.

Regner med mange av dere allerede har hørt om denne type egenbehandling. Og kanskje også er i gang.

Tørrbørsting er noe med den beste pleien du kan gjøre for huden og lymfesystemet ditt. Huden er kroppens største organ. Og den har en veldig viktig rolle når det kommer til avgiftning.

Lymfesystemet er avhengig av stimuli for å forflytte væske rundt i kroppen. Du kan få utført ulike dreneringsbehandlinger på klinikk. Men det er mye rimeligere å gjøre det hjemme selv.

Fordelen er mange:
Stimulerer lymfesystemet og drenerer bort overflødig væske og avfallstoffer
Stimulere hormon og fettkjertler
Styrker immunforsvaret
Øker blodsirkulasjon
Har en gunstig effekt på fordøyelsen
Har også en gunstig effekt på nervesystemet
Bidrar til å fjerne døde hudceller og stimulerer cellefornyelsen
Porene åpner seg og avfallstoffer slippes lettere ut
Veldig forebyggende behandling av cellulitter

Slik gjør du:
Bruk en naturbørste først og fremst. Start med tærne og jobb deg oppover leggene, lårene, rumpa, magen – og opp mot hjerte med sirkulære bevegelser. Start med fingrene, armene, halsen – og ned mot hjerte. Ryggen, det samme. Du skal ikke børste så hardt og overdrevent at du blir rød og sår. Ha et passelig trykk på børsten, og bruk gjerne essensielle oljer. Ta en dusj når du er ferdig.

Jeg bruker denne og denne børsten. Hvis du synes det er vanskelig å komme til på ryggen, anbefaler jeg denne. Jeg bruker også disse oljene, med ulike effekter ettersom hva jeg føler jeg har behov for. En dråpe eller to er nok.

IMG_4500

IMG_4502

You Might Also Like

Forrige innlegg
Neste innlegg

2 Comment

 1. Reply
  Lovelyliller.com
  12. januar 2014 at 18:57

  Har kjøpt to av de eskene. Er så flotte å gi i gave. Oljene er knall. Har lenge tenkt på å begynne med tørrbørsting igjen, for jeg gjorde det på videregående.. er mest en vanesak men ikek til om at det gjør susen. Håper du har hadd en fin start på året!

  1. Reply
   Hege
   17. januar 2014 at 11:16

   Veldig fin gave ja. Takk det samme! 🙂

Legg igjen en kommentar

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.