Iherb favoritter

Iherb favoritter/ Iherb guide

Iherb er populært! Forståelig nok med en nettbutikk med et så bra utvalg av varer og til så fine priser.

Jeg får mange spørsmål når det kommer til handling hos Iherb. Så her er en liten oppsummering:

Tollgrensa i Norge er på 200 kr. Og du bør også sjekke kursen hos tollvesenet før du bestiller (det kan du gjøre her). Det kan være at den ligger lavt en uke eller tre, men de har sine kurser de regner etter/dagen de mottar pakken o.l. (Har brent meg på det). Alt over 200 kr må du fortolle. Det vil si at handler du over får du både moms + tollgebyr. Tollgebyret er på 10,7 % (regnes ut fra pakkens verdi). Merverdiavgift er på 25% (samme beregningsgrunnlag som toll).  Med andre ord; kjøp heller flere pakker og hold deg under tollgrensa.

Porto hos Iherb er rimelig. En pakke på opptil 1,8 kg ligger på $4. Nå har de innført litt nye priser også. De legger til $1 per pound (ca. 0,5 kg). Så i motsetning til tidligere kan du nå handle tyngre pakker uten at det koster $24. Alle pakker opptil 1,8 kg vil bli sendt via vanlig post, tar ca. 7-12 dager. Alle pakker over 1,8 kg vil bli sendt via DHL, og tar 2-4 dager.

Jeg har skrevet om norsk lovgivning i forhold til import av kosttilskudd tidligere, innlegget finner du her.

Iherb bruker ikke penger på reklame. Men de har et «Reward system» som fungerer slik: Når du oppretter en brukerkonto hos Iherb, vil du få en personlig kode (alle gjør det). Denne koden kan du gi videre til venner, familie etc. De vil få avslag ved første kjøp hvis de bruker din (på $5). Og du vil få bonus (hver gang) når de som har brukt koden din handler der. Oversikt over opptjent bonus finner du under din profil (my account), i menyen til venstre: «Iherb Rewards» (krever ny innlogging).

Ta en titt på denne:

http://www.youtube.com/watch?v=troKA2X5U6w

Hvis du vil bruke min blir jeg selvsagt veldig glad: HEG923 🙂

Nettbutikken er veldig grei å bruke, den oversiktlig og fin. Du har muligheten til å lage deg ønskeliste(r) «Wish list«, hvor du kan legge til dine favoritter som du handler ofte (lett å finne igjen), eller produkter som du ønsker å handle ved en senere anledning. Og hvis de er fri for en vare kan du trykke på: «Notify me«, og du vil få en mail når varen er kommet inn.

Sammenlignet med de prisene de har hos helsekostforretninger her til lands, så er det utrolig mye penger å spare.

Som dere sikkert har fått med dere, så er jeg flittlig kunde der. Jeg har laget en egen kategori; «Iherb favoritter«, som dere finner i menyen til høyre. Her er noen flere (linker vedlagt):

Tørket mango, økologisk og uten sukker. Elsker disse! Samme med lakris (uten sukker): Myke panda og lakrisstenger.

Nøtter bruker jeg mye av. Valnøtter og cashew (usaltet) er to favoritter.

Go raw cookies med sjokoladesmak og glutenfrie «Rice chips«, jeg liker best denne med smak av honning/sennep. Begge kommer i flere smaker.

Palmesukker og kako, må jeg ha når jeg lager godis.

Magnesiumspray – 100 % ren og naturlig (sprayer direkte på huden). «Breath-A-Licious» tyggebein til Lily (hun er veldig glad i disse!), og linfrøolje også til henne (for dyr).

To av mine favoritt teer: Løste med jasmine og  «Womens energy-te«.

Balsam fra Acure med arganolje, kroppsåpe med vaniljelukt fra Dessert essence. Solkrem fra Kiss my face (siden jeg snart skal reise til Spania!), og såpestykke fra Bently organic. Praktisk å ha med på reise. Håndkrem med shea-smør, elsker den!

Mayumi Olje, som jeg bruker i ansiktet. Jeg ble tipset om denne fra en leser av bloggen. Og tusen takk! Liker den veldig godt. Denne er tydeligvis veldig populær, måtte vente i ukevis før jeg fikk handlet den.

Chlorella, som er mitt daglige kosstilskudd. Samt Probiotika, som jeg også bruker daglig.

Tannkrem Xyli White og  Weleda Salt tannkrem, som jeg ikke har prøvd før, men hørt veldig mye bra om. Skal visst motvirker plakk, virke rensende og nøytralisere syrer som fremmer karies og forebygger dannelse av tannstein.

You Might Also Like

Forrige innlegg
Neste innlegg

7 Comment

 1. Reply
  Sara W
  3. november 2013 at 13:08

  Liker å lese hva andre handler på iherb! Får alltid noen tips:-)

 2. Reply
  Lovelyliller.com
  3. november 2013 at 23:49

  Har sikkert 10 pakker på vei ^^

 3. Reply
  Aline
  14. november 2013 at 10:39

  Hei,
  Mange fine tips her! Kan du ikke lage en oversikt over julegavetips fra iherb? Du er jo dreven og handlet mye der, så bare lurte 😉

  1. Reply
   Hege
   14. november 2013 at 17:42

   Hei, klart jeg kan det 🙂

 4. Reply
  Aline
  15. november 2013 at 11:49

  Supert! venter spent 😉

 5. Reply
  Jessica
  25. mars 2014 at 23:43

  Hei. Takk for tips. Jeg lurer på hva mayumi oljen er laget av?

  1. Reply
   Hege
   27. mars 2014 at 20:05

   Hei, den er laget av squalen. Utvunnet av fettsyre fra haileverolje. Og også hvetekim, ris, oliven og/eller noen vegetabilske oljer. Den brukes i hudpleieprodukter for å forebygge solskader, rynker og misfarget hud.

Legg igjen en kommentar

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.