Om meg

Hei og velkommen til bloggen min!

Her vil du finne min lidenskap for sunn livsstil i form av oppskrifter og tips om hvordan du kan spise bedre og leve bedre. Jeg har et stort fokus på ren og naturlig mat, som slanker kroppen og fyller deg med energi!

Jeg spiser for det meste vegetarisk mat, og en god del raw food. Spesielt når det kommer til godsaker. Jeg er en svak sjel (jeg innrømmer det gjerne), så jeg elsker å kunne nyte sjokolade og kaker med god samvittighet.

For dere som ikke vet hva ”Raw food” er, så er det mat i sin rene og naturlig form. Grønnsaker, urter, frukt, bær, nøtter, bønner, spirer, linser, superfood m.m. Den er ubehandlet og ikke varmebehandlet på mer enn 42 grader.

Dette gjør at råvarene beholder det maksimale av næringsstoffer, vitaminer, mineraler og energi. Den er ikke kokt eller stekt, maten er altså levende. Vi tar lettere opp næringsstoffene i maten, den er lettere fordøyelig og enzymopptaket er maksimalt.

Jeg er veldig bevisst på hvordan en sunn livsstil og et sunt kosthold kan forbedre livskvaliteten og humøret. Jeg har ikke bare fokus på kosthold, men også fysisk og mental trening. Det er like viktig å holde sinnet ”I form”, som kroppen sin.

Meditasjon og oppmerksomhetstrening er en del av min daglige rutine. Det hjelper meg til å stresse ned,  bli mer fokusert og det gir meg mer glede og energi i hverdagen.

Gå ikke glipp av oppskriftsboken min som er i salg nå; ”Spis bedre – lev bedre”.
Kan kjøpes HER.

Ikke glem å registrere deg for nyhetsbrev, og motta oppskrifter, inspirasjon og siste nytt fra bloggen.

Ha en riktig så fin dag! <3


Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.