Livsstilsendring

Mindfulness – «Orkanens øye»

Jeg var på et kurs i oktober ”Mindfulness – stressmestring og oppmerksomhetstrening” (du finner innlegget her)

Ivar Vehler, som holdte kurset, har også utgitt boken ”Orkanens øye”. Som går i dybden på temaene; stress, ledelse, selvledelse, bevissthet, endring, tilstedeværelse, våkenhet, og mindfulness. Det er en manual for et bedre og sunnere liv for mennesker som opplever stort press og dårlig tid i livet. Ivar Vehler er sosiolog, med spesialisering i ledelse og personalpsykologi. Han er er utdannet instruktør i oppmerksomhetstrening/mindfulness training. Og driver blant annet med mental trening av jagerpiloter.

Han skriver svært forståelig og drivende om temaer som angår oss alle, uavhengig av posisjoner, alder, utdanning og yrke. «Orkanens Øye» er en folkelig skrevet bok om hvordan din bevisste oppmerksomhet er avgjørende for din egen evne til å lede deg selv, unngå negativt stress og til å håndtere krav og utfordringer fra omgivelsene. Boken forutsetter ingen forkunnskaper andre enn livet selv. Den inneholder enkle teknikker som viser hvor konkret, anvendelig og naturlig meditasjon er – for alle.

Jeg har boka selv, og kan anbefale den på det varmeste!

Og jeg har også ordnet et veldig bra tilbud til dere leserne mine;

Hvis dere kjøper en bok, får dere en bok gratis på kjøpet! Men andre ord 2 for prisen av 1. Enten kan dere gå to sammen å kjøpe den, eller du kan gi den andre i gave til noen du er glad i! 🙂

OBS: DETTE TILBUDET ER UTGÅTT.

Boka koster 300 kr. Og du får kjøpt den her (velg produkter øverst på menylinja, så finner du den nederst i menyen til høyre). Hvis du vil benytte deg av dette tilbudet, oppgir du koden: ”Hegeslivsstil” i samme linje som du fyller ut navnet ditt. Eller send en mail til; ivar@co-create.no med koden min og ditt navn og adresse.

Dette innlegget er ikke reklamebasert. Jeg bare ønsker å gi dere også muligheten til å lære å leve livet deres på en mye bedre måte. Det er min gave til dere! 🙂

Litt om mindfulness;

Mindfulness er et fantastisk verktøy for stressmestring og velvære generelt, fordi det kan brukes til nesten enhver tid og kan gi raskt og varig resultater. Øvelsene i mindfulness er enkle, og de viser deg hvordan du kan få en dypere opplevelse av oppmerksomhet i ditt daglige liv.

Vi har en tendens til å leve i fortid eller framtid. Vi løper etter klokka, har avtaler overalt, sitter fast i gamle mønstre, vi prøver å leve opp til andre menneskers forventninger til oss, vi jager etter mål og vi skal hele tiden prøve å prestere bedre. Så vi glemmer rett og slett å være tilstedet her og nå. Og det er det som tapper oss for energi.

Mindfulness handler om tilstedeværelse. Livet ditt er her og nå, i akkurat dette øyeblikket. Og når du greier å bremse ned, ta en pause fra tankene dine, og bare kjenne på det å være tilstedet i livet ditt, være våken og ha oppmerksomheten rettet til det du gjør akkurat når du gjør det. Det er da du fyller på med energi!

«What lies behind us and what lies ahead of us are tiny matters to what lies within us.«


You Might Also Like

Forrige innlegg
Neste innlegg

14 Comment

 1. Reply
  elin
  21. november 2011 at 21:30

  Fantastisk muligheter du gir oss lesere! Kanskje jeg benytter meg av tilbudet når lesemodusen melder seg igjen. Har ikke lest en hel bok på over ett år, og bokhyllen er full av uleste bøker fra tiden jeg var medlem i Energica ;-p Men som jeg vet du likte denne boken og da er den sikkert verd hver eneste krone 🙂

  1. Reply
   Hege
   23. november 2011 at 13:31

   Den er absolutt verdt å lese ja! 🙂

 2. Reply
  Solveig
  21. november 2011 at 22:29

  Det er lenge lenge siden jeg har lest en bok nå. Har liksom ikke hatt motivasjonen inne, men denne kunne jeg tenkt meg å lese. Trenger litt påfyll. 🙂

  1. Reply
   Hege
   23. november 2011 at 13:32

   Kjøp den i gave til deg selv 🙂

 3. Reply
  lovelyliller.com
  21. november 2011 at 22:36

  har ikke hørt om denne! 😀

 4. Reply
  Yasi
  22. november 2011 at 07:57

  Denne kunne jeg absolutt tenkt meg! 🙂 For et flott tilbud – takk, Hege ♥

  1. Reply
   Hege
   23. november 2011 at 13:32

   Bare hyggelig Yasi 🙂

 5. Reply
  Sofie
  23. november 2011 at 14:10

  Hei hei!!! Så bra blogg du har 🙂 Supert boktilbud da, men jeg får det ikke til… Skal man skrive hegeslivsstil ved siden av fornavn eller etternavn når man betaler???

  1. Reply
   Hege
   23. november 2011 at 16:19

   Hei Sofie, det er bare å skrive det inn bakerst, etter (hele) navnet ditt 🙂

 6. Reply
  Sofie
  23. november 2011 at 21:22

  oki… men fornavnet skal jo skrives i en boks og etternavnet i en annen boks… i hvilken av dem skal jeg skrive det i??? Hehe, er jeg helt på jordet???

  1. Reply
   Hege
   23. november 2011 at 21:40

   Hehe neida, bare skriv det etter ditt eget etternavn. Hvis du fortsatt ikke får det til, er det bare å sende en mail om at du vil benytte deg av dette tilbudet til; ivar@co-create.no. Signert med hele navnet ditt 🙂

 7. Reply
  Sofie
  24. november 2011 at 08:46

  Supert!!!! Skal prøve igjen jeg… Tusen hjertelig! Stort smil fra meg 🙂

 8. Reply
  Julie
  26. november 2011 at 17:05

  Hei!
  Så bra tilbud! Er det en frist på når man må best. for å få 2 for 1? 🙂

  1. Reply
   Hege
   29. november 2011 at 21:41

   Hei, det gjelder ut desember 🙂

Legg igjen en kommentar

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.