Glutenfri, Supermat/superfood, Trening

Kvalitetsprotein etter trening

Hvis du skal velge deg et protein, så er hemp protein av høyeste kvalitet. Jeg tør å påstå det er det beste proteinet du kan bruke.

Jeg kjøper mitt her, på iherb. Jeg bruker den med sjokolade, men dem har mange andre smaker og. Jeg blander i vann eller rismelk, og den er veldig god på smak! Dem har vanlig hem protein som ikke er smakstilsettet. Jeg bruker det og, men synes denne shaken er veldig praktisk å ha. Den er et perfekt og kjap mellommåltid både før og etter trening!

Hemp protein inneholder hele spekteret av naturlig organisk protein, med alle de 20 aminosyrene som kroppen bruker, inkludert de åtte aminosyrene vi trenger. Hemp er også fri for oligosakkarider, et komponent som ofte forårsaker luft i magen og irritert tarm.

Hemp protein er laget av frø fra planten Cannabis sativa. Proteinet som er funnet i hemp er likt det proteinet vi finner i menneskekroppen. Dette er svært viktig, fordi hempen vil da gi kroppen riktige aminosyrer i riktig mengde, slik at kroppen får det den trenger av proteinet . Hemp protein består av edestin og albumin. Dette er to protein-stoffer som er mest vanlig å finne i kroppen, og det er hemp som har mest av disse stoffene enn noen annen plante. Hemp inneholder også aminosyrene arginin og histidine, som trengs for vekst. Hemp proteiner har alt som må til for å bygge muskler og reparere musklene, det vil si restitusjon.

Viktige fettsyrer:
Hemp inneholder også omega-3 og omega-6 i i riktig balanse. Proteinet er også en av de få kildene til GLA (gamma linolenic acid). Alle disse fettsyrene er å finne i produktet og er en bra kilde for energi.

Fiber i proteinet:
Nordmenn får i seg alt for lite fiber, men i hemp-protein er det fiber å finne! I 30g hemp-protein får du i deg hele 8g fiber. Ved å drikke fire slike doser, kan du være sikker på at du har fått i deg det du skal ha av fiber. Ikke nok med det! Dette fantastiske proteinet inneholder også antioksidanter, vitaminer, mineraler og klorofyll. Hemp protein er også vegan, glutenfri, kosher og er ikke genmodifisert. Det inneholder heller ikke sukker, ingen usunne fettsyrer, ingen transfett, ingen kolesterol, og som sagt ingen THC. Dette er et produkt som passer alle og enhver. Det er trygt å brukes av dem som ikke tåler nøtter, gluten, laktose og sukker. Det kan brukes av alle allergikere.

Helsefordeler ved hemp protein:

– Reduserer kolesterol og blodtrykk
– Økt energi
– Bedre metabolisme
– Reduserer sultfølelse
– Bedre immunforsvar

(Kilde: iform.no)

You Might Also Like

Forrige innlegg
Neste innlegg

7 Comment

 1. Reply
  lovelyliller: trening ,mat og morro.
  8. februar 2011 at 21:29

  oj såspennende. har faktisk ikek prøvd hempprotein! 😀 er det noen grun til at du ikke bruker whey?

  1. Reply
   Hege
   9. februar 2011 at 15:27

   Ja, jeg unngår melkeprodukter 🙂

 2. Reply
  Kesia Luise
  8. februar 2011 at 21:46

  Det skal prøves! Takk for tips

 3. Reply
  Kristine
  9. februar 2011 at 13:54

  Hvordan er næringsinnholder på hempprotein?
  Jeg er storfornøyd med det jeg har, så vil nok ikke bytte, dessverre 😉

  1. Reply
   Hege
   9. februar 2011 at 15:30

   Du finner hele næringsinnholdet for hemp protein her:
   http://www.iherb.com/Nutiva-Hemp-Protein-Organic-16-oz-454-g/9933?at=0

   🙂

 4. Reply
  Ivan
  9. februar 2011 at 15:07

  Hemp shake…. høres hazy ut… det er vel en grunn til at den skal drikkes etter trening=)

 5. Reply
  Hege
  9. februar 2011 at 15:33

  Nei, det er ikke derfor. Mange tror kanskje en blir «høy» av hemp protein, men det blir man ikke. Proteinet er lagt av frø fra planten, som er helt fri for THC. 🙂

Legg igjen en kommentar

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.