Personlig liv

Jentetur til Amsterdam!

God kveld,

Lite oppdatering her siste uken. Men har vært temmelig utslått med noroviruset. Og når jeg kom meg på beina igjen så hadde jeg mange andre ting som hadde forfalt, som jeg bare måtte få unna.

Nå blir det et par dager med jobbing, så går turen til Amsterdam på onsdag. Det gleder jeg meg stort til! Søstra mi hadde stordag for en stund siden, så jeg tar henne med meg på jentetur for en litt sen feiring. Vi begge er veldig glad i å reise, så den gaven falt i smak.

Ingen av oss har vært i Amsterdam før, så vi får bare dra med oss en byguide fra hotellet og prøve å få med oss det vi rekker over på en langweekend.

Det blir nok litt væravhengig i forhold til hva vi finner på. Jeg har lyst å leie sykkel og dra på sightseeing, samt på båtur (Hørt at det skal være en fin opplevelse). Ellers blir det museum (Van Gogh, Anne Frank, Madam Tussaud), spise masse pannekaker!, spa rekker vi sikkert en tur eller to. Og søstra mi hadde visst funnet en restaurant som serverte avokado i alle sine retter (Hun er omtenksom overfor søstra si, haha). Shopping og vandring.

Det ble et kort innlegg. Jeg får heller komme med en litt lengre oppdatering etter turen.

Men for dere som har vært der, så tar jeg gjerne i mot tips om hva man bør få med seg fra byen! 🙂

You Might Also Like

Forrige innlegg
Neste innlegg

Legg igjen en kommentar

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.