Iherb favoritter, Rå mat, Supermat/superfood

Iherb favoritter!

Iherb favoritter er tydeligvis populært om dagen! Jeg får mange spørsmål om jeg kan skrive om produktene jeg bruker. Og selvsagt kan jeg det 🙂 (jeg har linket inn til produktene)

Barley grass (byggress) bruker jeg daglig, og det har jeg gjort i lang tid. Jeg merker stor forskjell på huden min når jeg bruker det. Jeg synes den blir finere og det gir fuktighet. Byggress inneholder en rekke verdifulle næringsstoffer; Rikt på enzymer som SOD, inneholder naturlige vitaminer og mineraler, mer jern enn frisk spinat. Inneholder 9 essensielle aminosyrer. Virker rensende og avgiftende, basedannende og balanserer kroppens PH-verdi. Rikt på naturlig betakaroten, folinsyre, kalium og vitamin-K.

Bipollen, (kosttilskudd, kapselform) er blomsterstøv samlet av bier i form av små «korn» bundet sammen av nektar. Bipollen er en basisk mat regnet for å være en av de mest komplette matkildene i naturen. Det er en rik kilde til høykvalitets protein siden den inneholder alle de essensielle aminosyrene, deriblant betydelige nivåer av tryptofan, lysin og methionin. Bipollen er en ekstra god kilde til de fleste av B-vitaminene, inkludert folsyre (folat). Det er blant de mest kjemisk komplekse matkildene i naturen, med tusenvis av ulike enzymer og fytokjemikalier. Inntak av bipollen har blitt knyttet til økt energi og utholdenhet, bedre fordøyelse, bra for huden, betennelsesdempende, økt muskelvekst, immunaktivitet og antioksidantaktivitet.

Super Enzymes, er et kosttilskudd jeg tar i forbindelse med matinntak. Det er en blanding av enzymer som er spesialisert på å bryte ned ulike næringsstoffene til mindre partikler slik at kroppen lettere kan nyttegjøre seg av disse. Bedre fordøyelse, bedre næringsopptak.

AlkaMax, er flytende mineraldråper som nøytraliserer (sur) kroppen – og virker basedannende. Jeg tar 10 dråper i et glass vann om dagen.

Og til slutt; disse rå, økologiske matbarene som jeg ikke kan leve uten (nesten i alle fall) 🙂
Chocolate coconut
Chocolate chips

Disse er veldig populære, så de blir raskt utsolgt. Men et lite tips; kryss av for «notify me«. Så får du mail om når de er på lager.

Minner også om give awayen min, enda 6 dager til jeg trekker en vinner!

Du finner den her.

Dagens treningstips finner du på facebook siden min her.

You Might Also Like

Forrige innlegg
Neste innlegg

8 Comment

 1. Reply
  Martine
  13. mars 2012 at 21:41

  Hele iHerb er jo en favoritt, er jo ikke mye man ikke liker der 😀

  1. Reply
   Hege
   15. mars 2012 at 08:51

   Hehe sant det 🙂

 2. Reply
  Frøken BitterSøt
  13. mars 2012 at 22:03

  IHerb er fantastisk! Takk for tips, alltid moro å oppdage nye produkter. De barene er supergode, jeg er avhengig av dem! 🙂

  1. Reply
   Hege
   15. mars 2012 at 08:52

   De er kriminelt gode ja 🙂

 3. Reply
  lovelyliller.com
  13. mars 2012 at 23:40

  Tror jeg må prøve den alcamax! 😀

 4. Reply
  Ragnhild
  14. mars 2012 at 15:50

  Iherb er fantastisk! skjønner ikke hvordan jeg overlevde før jeg oppdaget den butikken jeg 😉

 5. Reply
  aline
  14. mars 2012 at 22:34

  Bee pollen virker som et spennede produkt! Har kjøpt, men ikke testet enda 😉 Du har nevnt spirulina tidligere, ingen favoritt lenger? 😉

  1. Reply
   Hege
   15. mars 2012 at 08:53

   Å joda, spirulina, byggress, best of green.. mine favoritter alle sammen! jeg må bare begrense de når jeg skal skrive ett innlegg, det kommer flere 😉

Legg igjen en kommentar

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.