Iherb favoritter

Iherb favoritter

Hva skulle vi gjort uten Iherb? Med de prisene som er på økologisk mat og kosttilskudd her i Norge, så er det veldig kjekt å ha et annet alternativ. Jeg er veldig spent på å se om regjeringen nå hever grensa for import. Det begynner å bli på tide (da den ikke har blitt endret siden 1972!).

IMG_4547

78

899

Lucuma, ett søtt og fint pulver (kanskje litt spesiell smak for en ikke vant gane). Men det er veldig godt å bruke i iskrem, kaker og desserter. Rik på naturlig betakaroten, vitamin B3,  jern, sink og protein. Gojibærkakao, kokosolje, kamillete og mandelmel.

Håndkrem og dusjsåpe fra Nourish Organic (finnes i forskjellig dufter). Ansiktsavask fra «kiss my face og «Acure Organics«, deodorant fra Alvera, barberkrem fra Alba med mango/vanilje. Tannkrem fra «kiss my face», uten fluor.

Kokosolje (kosttilskudd), Amla C – pulver (kosttilskudd), finnes også i tablettform. Spirulina (kostilskudd). Pukka te med sitron, Choice – hvit te. Og mine to favoritter; Hemp protein med sjokolade og superberry.

Linker er lagt til 🙂

You Might Also Like

Forrige innlegg
Neste innlegg

7 Comment

 1. Reply
  Nina
  19. januar 2014 at 14:48

  iherb er gull 🙂

  1. Reply
   Hege
   20. januar 2014 at 16:16

   Yes! håper de kan bidra til at de snart reduserer prisene her i Norge 🙂

 2. Reply
  Aline
  20. januar 2014 at 09:11

  Håper de hever grensen! Har du noen formening om kvalitetsforskjeller på spirulina? Hvilken foretrekker du fra «øverste hylle»?

  1. Reply
   Hege
   20. januar 2014 at 16:26

   Min absolutt favoritt var Pure planet sin. Jeg liker pulver mye bedre enn kapsler/tabletter, og dette pulveret var fin i konsistens, smakte greit og merket effekten på energinivået mitt. Brukte den i flere år, så jeg er litt lei meg for at de slutta å selge den hos Iherb. Ellers har jeg brukt Now food sin, pulver – helt OK. Og (tabletter), foretrekker tabletter fremfor kaspler, så slipper jeg gelantin – fornøyd med den. Samme med spirulina fra Healty Origins og Sourse Natural. Pulveret til Starvest Botanical, sånn helt greit, men ikke det beste. Og den siste jeg kommer på, er gojiking sin, og det må jeg si er det dårligste pulveret jeg har smakt.
   Hvilken er din favoritt? 🙂

 3. Reply
  Aline
  21. januar 2014 at 19:32

  Ja enig ang.pure planet sine produkter generelt, de er overlegne. Synd ikke iherb har spirulina til pure lenger. Jeg har nå kjøpt eathrise sin variant da den har fått mange positive omtaler. Men jeg må faktisk være litt forsiktig med spirulina, fordi jeg tydeligvis er sensitiv for akkurat den algen. Chlorella er ikke noe problem, dette er tydeligvis forskjellig fra person til person 😉

  1. Reply
   Hege
   21. januar 2014 at 20:41

   Ja, så jeg bruker blant annet «Best of green», barley og kamut fra pure planet. Jeg har ei venninne av meg som er mottsatt, hun reagerer veldig på chlorella. Så det er som du sier, forskjellig fra person til person 🙂

 4. Reply
  Ranveig
  21. januar 2014 at 22:27

  Mye spennende! <3 iherb

Legg igjen en kommentar

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.