Få bedre selvtillit!

I hvilken grad vi føler oss trygge på oss selv har en stor innvirkning på våre liv. Det påvirker hvordan vi forholder oss til situasjoner og andre mennesker. Det påvirker avgjørelser vi tar og enten begrenser oss eller gjør at vi kan utfolde oss og leve mer fritt.

Vi har en tendens til å henge oss opp i negativ selvsnakk og negativt tankesett om oss selv. ”Jeg er ikke god nok”, ”Jeg får det ikke til”, ”Noen andre vil sikkert bli valgt før meg”, etc. Man går på autopilot og er ikke klar over en gang at man sakte men sikkert skaper denne sannheten om seg selv.

Ditt ubevisste sinn er kraftfull ting, og det er her vi jobber i hypnose. Du er kanskje ikke klar over det, men ditt ubevisste sinn tar alt til seg bokstavelig. Det har ingen kritsk sans. Det du mater inn av informasjon her, tar det til seg som en sannhet og skaper virkeligheten din rundt det. Dette kan du bruke til din fordel i hypnose. Vi snur negativ selvsnakk til positiv tenking. Vi planter nye frø, legger inn ny informasjon og skaper en ny sannhet for deg.

Og ha god, sunn selvtillit vil forbedre livskvaliteten din betraktelig. Man er lykkeligere, man får et mer avslappet forhold til seg selv og andre mennesker, man bekymre seg mindre og tåler motgang bedre, man er mindre stresset, andre mennesker finner deg mer attraktiv og man presterer bedre både på jobb og privat.

Når man tror på seg selv og ser sine indre verdier tar man utfordringer på strak arm, man blir mer fryktløs og man søker ikke godkjennelse fra andre mennesker. Simpelthen fordi man vet at man er god nok akkurat som man er.

Hvis du ønsker og booste selvtilliten din er DETTE programmet perfekt for deg!

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.