Personlig liv

Et vel gjennomført maraton (Aka Jentebølgen) 2017

Jeg må nesten le litt for meg selv etter dagens «Maraton». For i mitt hodet (Som førstegangsdeltaker på jentebølgen) så hadde jeg trodd at dette kom til å bli et skikkelig løp. Jeg hadde nok satt store forventninger til meg selv også, og hadde begynt å kjenne på presset på å skulle løpe «langt og lenge». Ja, 5 km er ikke så langt, men når man ikke er så begeistret for løping..

Men det skal litt til å få løpt når man løper sammen med 3000 andre (På relativt smale veier også til tider). Noen løper, noen går, noe tusler. Så det ble faktisk mer powerwalk enn løping. Men men, jeg synes det var utrolig moro å delta. Vi hadde ganske bra oppmøte med 18 jenter fra jobben (Og selvsagt 3000 spreke jenter fra Trondheim!). Og det var et vedig bra og gjennomført opplegg fra arrangørene sin side også.

(Så bare et tips; Hvis du skal være med på jentebølgen; Still deg forrest i køen og ta beina fatt med en gang de starter!)

Nå sitter jeg hjemme og pakker ut av «Goodiebagen» min (Det var egentlig den jeg gleda meg mest til). Og spiser cheerios. Ikke fordi at det er sunt akkurat, men jeg måtte bare nyte premien min!

Ha en riktig så fin kveld 🙂

 

 

You Might Also Like

Forrige innlegg
Neste innlegg

Legg igjen en kommentar

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.