Livsstilsendring, Personlig liv

Et sunnere og bedre liv!

Det er mitt mål i år!

Jeg har jobbet så mye det siste året, at trening har dessverre kommet i andre rekke. Men en må påminne seg selv inni mellom at helsen sin er det kjæreste man har. Så i år blir det mer fokus på trening og kosthold. Og jeg elsker jo å trene, for jeg vet hvor stor forskjell det utgjør på humøret mitt.

Jeg tok meg en dobbelttime med spinning og styrketrening i morrest, og det gjorde virkelig godt for kropp og sinn.

Jeg er veldig flink og strukturert med kostholdet når jeg trener. For meg har det en stor sammenheng. Men jeg skal ærlig innrømme at jeg skeier alt for mye ut når jeg ikke trener. Og det har jeg gjort det siste halve året (Noe som ikke er likt meg). Det er nesten litt flaut når venner av meg spør om kostholdsråd. Og de starter som regel med; ”Jeg må spørre deg, siden du er den sunneste jeg kjenner”.

Når jeg trener blir jeg så motivert for resultat, at jeg har ingen problemer med å unngå potetgull og sjokolade (Som har vært min last). Men når jeg ikke trener blir det ofte med noe slags form for godis i handleposen på tur hjem fra butikken. Og jeg merker det så godt på kroppen og humøret når sukkerinntaket mitt er høyt. Jeg blir så utrolig trøtt og sliten, jeg får hodepine (som jeg ellers sjelden og aldri har). Jeg sover dårligere, det er tungt å stå opp om morgenen og jeg føler meg lite vel.

Så de siste ukene har jeg brukt hypnose for å endre tankemønstrene mine og motiver meg selv. Og det fungerer så utrolig bra!

Jeg higer etter å komme meg på trening, jeg nærmest hoppet opp av senga i morrest. Og jeg gleder meg til å legge om kostholdet igjen.

I neste uke har jeg møte med en PT som skal sette opp et styrkeprogram for meg. Dette blir spennende! 🙂

Hvis du vil lese om programmet jeg bruker for å få bukt med sukkeravhengigheten og endre kostholdsvanene, finner du det HER.

Ha en riktig så fin ettermiddag!

You Might Also Like

Forrige innlegg
Neste innlegg

Legg igjen en kommentar

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.