Personlig liv

En koselig men litt amputert helgetur

God kveld dere,

Da er jeg hjemkommet etter en liten Osloferie. Det var veldig hyggelig å møte familie og venner igjen.
Det blir ikke så alt for ofte man møtes når man ikke bor i samme by, så da blir det så ekstra koselig når man først treffes.

Det var i alle fall en fin start på ferien. Men på lørdag ble jeg matforgiftet (Snakk om uflaks!). Så den ble derfor ganske amputert på grunn av det. Jeg ble skikkelig dårlig. Måtte utsette hjemreise med et døgn, da bare oppkastet ikke ville gi seg. Jeg hadde feber, svettetokter og var helt elendig form.

Hjemturen var et kapittel for seg selv. Jeg følte meg litt bedre da jeg våknet på mandag, og tenkte derfor at det skulle gå bra å reise hjem da. Men med en gang toget begynte å kjøre, kom kvalmen tilbake og jeg ble sittende på toget å spy hele natten. Tror aldri det har vært så godt å komme hjem til sin egen seng..

Det var nå i alle fall en meget hyggelig mann som forbarmet seg over meg. Jeg prøvde å være stille, men han fikk visst med seg hvor dårlig jeg var. Så han kom flere ganger bort og lurte på hva han kunne hjelpe meg med, hente mat, drikke etc. Jeg så sikkert ikke så takknemlig ut der jeg satt (da jeg så vidt greide å prate) men det var nå en meget omtenksom gest. Så takk så mye til deg snille mann! Det er godt at det fins slike mennesker som bryr seg.

Jeg har meldt spisestedet til mattilsynet. Håper de stenger hele butikken. Neida, jo da, neida.. eller noe sånt.

Treningen utgår denne uken, da jeg bare må pleie formen noen dager til. Litt kjedelig da jeg var kommet så godt i gang. Men jeg har ikke fått i meg noe særlig med mat, og formen er enda ganske laber. Så får komme sterkere tilbake i neste uke.

Denne togturen skal jeg svi bort fra minnet så fort som overhodet mulig. Slik at jeg kan begynne å se frem til neste ferietur i mars, som går til Amsterdam! 🙂

You Might Also Like

Forrige innlegg
Neste innlegg

Legg igjen en kommentar

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.