Iherb favoritter

På tide å booste immunforsvaret?

Har du holdt deg frisk i desember?

Herlighet så mye sykdom som har florert denne måneden. Fra omgangssyke til influensa, halsbetennelse, bihulebetennelse m.m. Eller denne måneden, folk er syke enda.

Syk blir vi alle inni mellom. Og det er klart, når man har slike smittsomme sykdommer som går, så er man ekstra utsatt. Men noen er temmelig ofte syk. Og da tenker jeg at det er på tide og booste immunforsvaret sitt litt? Hvis man ofte er syk, og generelt blir lett syk. Så er nok ikke immunforsvaret helt på topp.

Jeg har berget meg på tross av at jeg har omgitt meg med mennesker både på jobb og privat som har vært dårlig. Men jeg spiser mye vitaminer (året rundt). Det kjedeligste jeg vet er å være syk, så jeg gjør absolutt alt jeg kan for unngå det.

Det er litt komisk når man hører de som er syk si; ”Jeg må kanskje spise litt tran”. For all del. Det er selvsagt gunstig å spise ekstra tilskudd når man er syk. Men hvis man tar tilskudd hele året, så er nok risikoen mindre for å bli syk i utgangspunktet.

Kostilskudd erstatter ikke et godt kosthold. Men de fleste får ikke i seg nok vitaminer i det normale norske kosthold, på tross av de kanskje spiser relativt sunt. så det kan nok være en god ide og spe på med litt ekstra.

Visste du forresten at hvis du stresser mye, bruker medisiner, røyker eller snuser, så har du et atskillig større behov for spesielt vitamin C. Ikke bare booster dette vitaminet immunforsvaret ditt ved å bekjempe virusinfeksjoner i kroppen, men det virker avgiftende på kroppen også.

C-vitamin er noe jeg spiser hver dag, året rundt. Og jeg tar mellom 1 til 4 gram om dagen. Jeg tror selv at det gjør at jeg blir atskillig bedre utrustet til å unngå sykdom.

Her er noen av tilskuddene mine.

Amla Plus
Raw vitamin C
Natural Factors vitamin C

 

You Might Also Like

Forrige innlegg
Neste innlegg

Legg igjen en kommentar

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.